



Чим наше мило A La Maison (французькою «Як вдома») так унікально відрізняється від інших видів мила?
Наш традиційний рецепт бере початок у 1828 році у Франції, коли марсельські миловарні майстри розробили відомий французький процес помелу, що дозволило отримати насичене, м’яке, м’яке мило, що піниться.
Інші інгредієнти
Пальмова та/або кокосова олія, гліцерин (рослинного походження), масло ши, арганова олія, мінеральних пігментів і/або глини, суміш ароматизаторів із рослинними екстрактами та/або ефірними оліями.
Попередження
Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати при кімнатній температурі.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
А Ла Маисон де Провенце Мило длйа рук і тіла, A La Maison de Provence Мило для рук і тіла вівсяне молоко, A La Maison de Provence Milo dlja ruk і tіla vіvsjane moloko. |
Немає запитань про цей товар.