



Чим наше мило A La Maison («Як вдома» французькою) так унікально відрізняється від інших видів рідкого мила?
Наш традиційний рецепт бере початок у 1828 році у Франції, коли майстри з Марселя розробили знаменитий процес французького мила. Процес повільного приготування й очищення перетворює рослинні олії на збагачене гліцерином м’яке мило, що піниться. м’якше для шкіри, ніж інші види рідкого мила.
Рекомендації із застосування
Щоб відкрити, поверніть на чверть повороту ліворуч.
Щоб закрити, поверніть на чверть повороту праворуч.
Інші інгредієнти
Фільтрована вода, кокосова олія, оливкова олія, гліцерин (рослинного походження), арганова олія, токоферол (вітамін E), суміш ароматизаторів із пальмовими екстрактами та/або ефірними оліями.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
А Ла Маисон де Провенце рідке мило длйа рук і тіла, A La Maison de Provence рідке мило для рук і тіла чистий кокос, A La Maison de Provence rіdke milo dlja ruk і tіla chistij kokos. |
Немає запитань про цей товар.