



Чим наше мило A La Maison (французькою мовою це означає «по-домашньому») настільки сильно відрізняється від інших рідких мил?
Наш традиційний рецепт почали використовувати 1828 року у Франції, коли майстри з марсельського мила розробили відомий процес французького подрібнення. Повільний процес приготування та очищення перетворює рослинні олії на насичене гліцерином,м’яке мило, що пишно піниться й лагідніше до шкіри, ніж інші рідкі мила.
Рекомендації із застосування
Щоб відкрити, поверніть на чверть повороту ліворуч.
Щоб закрити поворот на чверть повороту праворуч.
Інші інгредієнти
Вода, кокоат калію (омилена кокосова олія), гліцерин (рослинний), оліват калію (омилена оливкова олія), cocos nucifera oil (кокосова олія), олія ядра арганії шиповидної (арганова олія), гідроксиетилцелюлоза (загусник на рослинній основі), децилглюкозид, діацетат глутамату тетранатрію, ароматична композиція*, olea europaea fruit oil (оливкова олія), токоферол (вітамін E), цитраль, лимонен.
*Ароматна суміш із рослинними екстрактами та/або ефірними оліями.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
А Ла Маисон де Провенце Рідке мило длйа рук і тіла, A La Maison de Provence Рідке мило для рук і тіла прованський лимон, A La Maison de Provence Rіdke milo dlja ruk і tіla provans'kij limon. |
Немає запитань про цей товар.