



Чим наше мило A La Maison («Як вдома» французькою) так унікально відрізняється від інших видів рідкого мила?
Наш традиційний рецепт бере початок у 1828 році у Франції, коли майстри з Марселя розробили знаменитий процес французького мила. Процес повільного приготування й очищення перетворює рослинні олії на збагачене гліцерином м’яке мило, що піниться. м’якше для шкіри, ніж інші види рідкого мила.
Рекомендації із застосування
To open turn a quarter turn left.
To close turn quarter turn right.
Інші інгредієнти
фільтрована вода, кокосова олія, оливкова олія, рослинний гліцерин, арганова олія, токоферол (вітамін E), ароматична суміш з рослинними екстрактами та/або ефірними оліями.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
А Ла Маисон де Провенце рідке мило длйа рук і тіла, A La Maison de Provence рідке мило для рук і тіла розмарин і м’ята, A La Maison de Provence rіdke milo dlja ruk і tіla rozmarin і m’jata. |
Немає запитань про цей товар.