



Isoflex®: Протеїн справжньої якості
ISOFLEX® виводить технологію WPI на абсолютно новий рівень відчутної переваги. Якщо ви шукаєте протеїн найвищої якості, преміальної якості та найшвидше засвоюваний, тоді шукайте продукти ISOFLEX®. Ізолят сироваткового протеїну справді чудової якості. Протеїн ISOFLEX® справді чудовий у будь-якому аспекті.
Що це означає?
Ізолят з гібридним коефіцієнтом — (HRI)
Технологія іонної фільтрації
При виробництві Isoflex® використовується унікальна технологія екстракції білків, яка називається HRI. Це поєднання двох технологій очищення у певних пропорціях для виробництва якісного ультрачистого ізоляту сироваткового протеїну. Передова технологія іонної фільтрації з гібридним співвідношенням (HRI) дозволяє Isoflex досягти високого вмісту білка при збереженні фракцій сироватки з покращеною біоактивністю. Isoflex не містить концентрату сироватки. Подібні концентрати включають велику кількість жиру та цукрів і відрізняються низьким вмістом білка та нижчою біодоступністю порівняно з ізолятами. У той час, як інші виробники вдаються до використання концентратів, споживачі Isoflex можуть бути впевнені у високому вмісті білка в даному продукті, тож їм ніколи не доведеться переходити на суміші без ізоляту.
AllMax® — відмінну якість гарантовано
Кожний доданий інгредієнт і кожна вироблена партія тестуються в лабораторії на чистоту й ефективність, щоб завжди гарантувати незмінну якість і цілісність продукту.
Чистий продукт для спортсменів, протестований на відсутність заборонених речовин
Цей продукт пройшов вибіркову перевірку, щоб гарантувати відсутність заборонених речовин для спортсменів і тих, хто приймає добавки, за програмою сертифікації Informed Choice.
Порівняння білкаДжерело: база даних харчових продуктів USDAВміст білка у відсоткахбілка на 31 гЖиру в 31 гБіологічна цінність1. Isoflex®87 %270,51202. Стейк без жиру29 %91803. Тунець (консервований у воді)23 %71834. Куряча грудка17 %51795. Ціле яйце13 %43100
♢ Не є низькокалорійним продуктом. Щоб дізнатися більше, див. розділ «Поживна цінність».
¹ в 1 порції
Рекомендації із застосування
Змішайте або збовтайте 1 мірну ложку порошку (31 г†) із приблизно 150 мл (5 унціями) холодної води або нежирного молока безпосередньо перед вживанням.
† Через природні коливання щільності продукту внаслідок осадження та/або вологості наведені значення є приблизними.
Інші інгредієнти
Ізолят сироваткового протеїну, оброблений іонним фільтром Hybrid Ratio (перехресний, ультрафільтрований ізолят сироваткового протеїну, ізолят сироваткового протеїну, відфільтрований із довготривалими частинками, ізолят сироваткового протеїну, багатий альфа-лактальбуміном), суміш білкових ферментів (протеаза, бромелаїн), натуральні та штучні ароматизатори, крихти печива без глютену [рисове борошно, цукру, тапіоковий крохмаль, пальмова олія, какао. Оброблено лугом, кукурудзяний крохмаль, сіль, терте какао, натуральний ароматизатор, бікарбонат натрію, лецитин (соя), лецитин (соняшниковий), гуарова камедь, сукралоза, ацесульфам калію.
Попередження про алергени: містить молоко (сироватку) і сою. Виробляється на підприємстві, де також обробляється пшениця, яєць, арахісу, деревні горіхи, кунжут, риба, молюски та ракоподібні.
Містить харчовий інгредієнт, що є продуктом біоінженерії.
Продукція США з місцевих та імпортних інгредієнтів.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 мірна ложка (31 г†) | ||
Порцій в упаковці: 73 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми▵ | |
Калорії | 120 | |
Усього жирів | 0,5 г | < 1 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 65 мг | 3 % |
Усього вуглеводів | 3 г | 1 % |
Клітковина | 0 г | 0 % |
Усього цукру | < 1 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 27 г | 54 % |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 120 мг | 9 % |
Залізо | 0 мг | 0 % |
Калій | 150 мг | 3 % |
▵ % від добової норми вказує на те, яка частка поживної речовини в одній порції в щоденному раціоні. Загальні рекомендації щодо споживання 2000 калорій на день. † Через природні коливання щільності продукту внаслідок осадження та/або вологості наведені значення є приблизними. |
Протеїновий профіль Isoflex® в 1 порції | |
На 100 % повноцінне джерело цільного білка Відсутність небілкових амінокислот | |
Незамінні амінокислоти (EAA) | |
Амінокислоти з розгалуженими ланцюгами (BCAA) | |
L-лейцин | 2750 мг |
L-валін. | 1607 мг |
L-ізолейцин | 1555 мг |
L-гістидин | 540 мг |
L-лізин | 2719 мг |
L-метіонін | 604 мг |
L-фенілаланін | 865 мг |
L-треонін | 1592 мг |
L-триптофан | 606 мг |
L-аланін | 1343 мг |
L-аргінін | 569 мг |
L-аспарагінова кислота | 3023 мг |
L-цистеїн | 674 мг |
L-глутамінова кислота | 4692 мг |
L-гліцин | 441 мг |
L-пролін | 1541 мг |
L-серин | 1053 мг |
L-тирозин | 827 мг |
Типовий амінокислотний склад зустрічається природним чином у 100%-вих джерелах цільного білка та може дещо відрізнятися. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
АЛЛМАX Исофлех®, ALLMAX Isoflex® чистий ізолят сироваткового протеїну, ALLMAX Isoflex® chistij іzoljat sirovatkovogo proteїnu. |
Немає запитань про цей товар.