



Італія є найбільшим виробником рису в Європі. Водно-болотні угіддя та прохолодні температури регіону Ломбарді створюють ідеальні умови для пишних рисових полів. Винахідливі італійці поєднували рис із багатьма іншими продуктами, поширеними в їхній місцевості, і створили страву, на яку вони претендували. Він відомий як «різотто». Насичене вершкове різотто — одна з гастрономічних принад північної Італії.
Основним інгредієнтом автентичного різотто є короткий, товстозернистий рис, відомий як арборіо. Цей рис є ідеальним зерном для приготування різотто, оскільки його текстура та кулінарні властивості дозволяють йому зберігати твердість протягом усього процесу приготування. Різотто слід завжди готувати «аль денте», тобто ніжне, але міцне на шматочок.
Різотто Alessi з білими грибами пропонує унікальне поєднання смаків. Білі гриби (Funghi Porcini) — це особливий вид грибів, що зустрічаються в лісах під сосновими деревами. Вони відомі своїм деревним ароматом і є чудовим доповненням до цієї улюбленої страви італійців. Ця страва чудово підходить до більшості видів м’яса, смаженого на грилі, особливо до баранини.
Спробуйте інші наші автентичні страви різотто та Buon Appetito!
Рекомендації із застосування
Інструкції з приготування
1. У великій каструлі з щільно закритою кришкою доведіть до кипіння 2 1/2 склянки (20 унцій) води.
2. Додайте 1 ст. л. вершкового масла та всю упаковку ризотто Alessi. Помішуйте й кип’ятіть протягом однієї хвилини.
3. Щільно накрийте каструлю кришкою. Зменште вогонь до кипіння й готуйте без перешкод 18 хвилин.
4. Зніміть з вогню й дайте охолонути без кришки протягом 3 хвилин. Розпушіть і подавайте.
Інші інгредієнти
Рис арборіо, зневоднені овочі (цибуля, часник), сіль, білі гриби, кукурудзяне борошно, глутамат натрію, цукор, мальтодекстрин (з кукурудзи), гідролізований кукурудзяний білок, натуральний грибний ароматизатор (екстракт дріжджів, мальтодекстрин, гриби, натуральні ароматизатори, діоксид кремнію), модифікований кукурудзяний крохмаль, зневоднене куряче м’ясо, спеції, алюмосилікат натрію (агент, що запобігає злежуванню), екстракт селери, динатрію інозинат, динатрію гуанілат.
Містить харчові інгредієнти, що є продуктом біоінженерії.
Попередження
Споживання цього продукту може призвести до впливу хімічних речовин, зокрема свинцю та його сполук, які, за даними штату Каліфорнія, можуть спричиняти рак, вроджені аномалії розвитку або негативно впливати на репродуктивну систему. Законопроєкт 65 штату Каліфорнія.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/3 склянки сухої суміші (56 г) | ||
Порцій в упаковці: Приблизно 4 Приблизно 1 склянку | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 180 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 820 мг | 36 % |
Усього вуглеводів | 41 г | 15 % |
Харчова клітковина | 1 г | 4 % |
Усього цукру | 1 г | |
Містить 1 г доданого цукру | 2 % | |
Білки | 4 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 18 мг | 2 % |
Залізо | 1 мг | 6 % |
Калій | 60 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Алесси ризотто преміал'ної йакості з білими грибами та італійс'ким рисом арборіо, Alessi ризотто преміальної якості з білими грибами та італійським рисом арборіо 227 г (8 унцій), Alessi rizotto premіal'noї jakostі z bіlimi gribami ta іtalіjs'kim risom arborіo 227 g (8 uncіj). |
Немає запитань про цей товар.