



Рекомендації із застосування
Загальні правила приготування: Додайте 1 1/2 склянки води або курячого бульйону, 2 ст. л. оливкової олії (за бажанням), 1/4 ч. л. солі (за бажанням) і закип’ятіть у середній каструлі. Засипте 1 склянку кускусу в киплячу воду, зніміть кришку з вогню та залиште на 5–10 хвилин. Перед подачею збийте виделкою.
Інші інгредієнти
Пшеничне борошно (Ізраїль, Канада).
Містить пшеницю.
На обладнанні для виробництва продукту також обробляються продукти, які місять арахіс, деревні горіхи, сою, молоко, яєць, продукти з кунжуту або пшениці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/4 склянки (43 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 11 | ||
Кількість в 1 порції | % ВІД ДОБОВОЇ НОРМИ | |
Калорії | 160 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 33 г | 12 % |
Клітковина | 2 г | 7 % |
Усього цукру | 0 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 6 г | |
Вітамін D | 0 % | |
Кальцій | 0 % | |
Залізо | 2 % | |
Калій | 0 % |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Бергин Фруит анд Нут Цомпаны близ'кошідний кус-кус, Bergin Fruit and Nut Company близькосхідний кус-кус 482 г (17 унцій), Bergin Fruit and Nut Company bliz'koshіdnij kus-kus 482 g (17 uncіj). |
Немає запитань про цей товар.