



Рекомендації із застосування
Загальні правила приготування: Ретельно відсортуйте квасолю, щоб видалити сторонні домішки. Ретельно змийте та замочіть на ніч. Процідіть квасолю у велику каструлю та залийте чистою водою. Доведіть воду до кипіння, зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні 60–90 хвилин або до готовності. Ця суміш бобів утворює піну під час кип’ятіння, тому регулярно змивайте воду.
Інші інгредієнти
стручки, горох, сочевиця.
На обладнанні для виробництва продукту також обробляються продукти, які місять арахіс, деревні горіхи, сою, молоко, яєць, продукти з кунжуту або пшениці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/4 склянки (35 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 15 | ||
Кількість в 1 порції | % ВІД ДОБОВОЇ НОРМИ | |
Калорії | 120 | |
Усього жирів | 0,5 г | 1 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 22 г | 8 % |
Клітковина | 7 г | 25 % |
Усього цукру | 1 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білок | 8 г | |
Вітамін D | 0 % | |
Кальцій | 2 % | |
Залізо | 10 % | |
Калій | 8 % |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Бергин Фруит анд Нут Цомпаны Хеирлоом, Bergin Fruit and Nut Company Heirloom суміш бобів, Bergin Fruit and Nut Company Heirloom sumіsh bobіv. |
Немає запитань про цей товар.