



- З 1951 року
- Молочні продукти Koser
Інші інгредієнти
Кондитерська глазур (цукор, пальмоядрова олія, знежирене сухе молоко, цільне сухе молоко, суха сироватка, пальмова олія, лецитин із сої [емульгатор]), ваніль), смажені горіхи кеш’ю (кеш’ю, кукурудзяна олія, сіль), підсолоджене згущене незбиране молоко [молоко, цукру], кукурудзяний сироп, цукру, пальмоядрова олія, менше 1 % соєвого лецитину, ваніль, сіль).
Містить молока, сої, кеш’ю.
На обладнанні для виробництва продукту також обробляються продукти, які місять арахіс, деревні горіхи, сою, молоко, яєць, продукти з кунжуту або пшениці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 2 шт. (40 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 15 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 190 | |
Усього жирів | 10 г | 13 % |
Насичені жири | 7 г | 35 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 65 мг | 3 % |
Усього вуглеводів | 24 г | 9 % |
Клітковина | 0 г | 0 % |
Усього цукру | 20 г | |
Включно 18 г доданого цукру | 35 % | |
Білки | 2 г | |
Вітамін D | 0 % | |
Кальцій | 4 % | |
Залізо | 2 % | |
Калій | 2 % |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Бергин Фруит анд Нут Цомпаны Кеш’йу, Bergin Fruit and Nut Company Кеш’ю біла карамель, Bergin Fruit and Nut Company Kesh’ju bіla karamel'. |
Немає запитань про цей товар.