



- Кошерні молочні продукти
- З 1951 року
- Створено за допомогою біоінженерії
Інші інгредієнти
Молочний шоколад (цукор, масло какао, незбиране молоко, терте какао, лецитин із сої [емульгатор]), ваніль), мигдаль, арахісова та/або бавовняна олія, кондитерський поліроль (модифікований кукурудзяний крохмаль, цукру, лимонна кислота, сорбінова кислота, вода), кондитерська глазур (шелак)
Містить молока, сої, мигдаль.
На обладнанні для виробництва продукту також обробляються продукти, які місять арахіс, деревні горіхи, сою, молоко, яєць, продукти з кунжуту або пшениці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/4 склянки (37 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 15 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 200 | |
Усього жирів | 14 г | 18 % |
Насичені жири | 5 г | 25 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | < 5 мг | 1 % |
Натрій | 10 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 18 г | 7 % |
Клітковина | 2 г | 7 % |
Усього цукру | 16 г | |
Містить 14 г доданого цукру | 28 % | |
Білки | 4 г | |
Вітамін D | 0 % | |
Кальцій | 6 % | |
Залізо | 6 % | |
Калій | 4 % |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Бергин Фруит анд Нут Цомпаны молочний шоколад і мигдал', Bergin Fruit and Nut Company молочний шоколад і мигдаль 567 г (20 унцій), Bergin Fruit and Nut Company molochnij shokolad і migdal' 567 g (20 uncіj). |
Немає запитань про цей товар.