



Рекомендації із застосування
Загальні правила приготування: Сочевицю промийте й обсушіть. Додайте 3 склянки свіжої води або бульйону на кожну чашку сочевиці. За бажанням додайте овочі та спеції. Накрийте кришкою й доведіть до кипіння. Зменште вогонь і варіть на повільному вогні, поки вони не стануть м’якими, приблизно 30–45 хвилин.
Інші інгредієнти
Органічна червона сочевиця (Туреччина).
На обладнанні для виробництва продукту також обробляються продукти, які місять арахіс, деревні горіхи, сою, молоко, яєць, продукти з кунжуту або пшениці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/4 склянки (48 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 11 | ||
Кількість в 1 порції | % ВІД ДОБОВОЇ НОРМИ | |
Калорії | 170 | |
Усього жирів | 1 г | 1 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 5 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 29 г | 11 % |
Клітковина | 7 г | 25 % |
Усього цукру | 1 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 13 г | |
Вітамін D | 0 % | |
Кальцій | 0 % | |
Залізо | 15 % | |
Калій | 10 % |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Бергин Фруит анд Нут Цомпаны органічна червона сочевицйа, Bergin Fruit and Nut Company органічна червона сочевиця 539 г (19 унцій), Bergin Fruit and Nut Company organіchna chervona sochevicja 539 g (19 uncіj). |
Немає запитань про цей товар.