Вибране
Порівняння
Ваш кошик порожній!
Кошик
Код товару:
BRM-11454
Артікул:
BRM-11454
Виробник:
Bob's Red Mill
UPC код:
039978114549
Габарити (ДхШхВ):
16.1×14×10.9 см
Вага:
0.49 кг
В наявності ✓
793грн.
   30 відгуків
Гарантія якості
Швидка доставка
  • Компанія, що належить співробітникам
  • To Your Good Health®
  • Сертифікат кошерності Kosher Pareve
  • Любі друзі!

    Думаю, усі погодяться, що є щось чарівне в ароматі свіжоспеченого хліба, який виходить із духовки. Проте в сучасному суєті буває важко знайти час, щоб приготувати щось особливе, особливо якщо ви дотримуєтеся безглютенової дієти. Саме тому ми створили лінійку смачних безглютенових сумішей, які мають традиційний смак і текстуру випічки, на якій ви виросли. Зробіть порцію вже сьогодні та насолоджуйтеся смаколиками, які вам сподобається!

    — За ваше здоров’я, Боб Мур

    Рекомендації із застосування

    Хліб

  • Чудова домашня безглютенова суміш для випічки Bob's Red Mill®, 1 упаковка
  • пакетик дріжджів (у комплекті)
  • 1 1/2 склянки теплої води (приблизно 180 °C).
  • 1 яйце
  • 3 яєчних білка
  • 1/4 склянки розтопленого несолоного вершкового масла або олії
  • Змішайте всі інгредієнти у великій мисці. За допомогою електричного міксера з лопатевою насадкою перемішуйте на повільному рівні протягом 2 хвилин. Вимкніть міксер і почистіть стінки миски гумовим шпателем. Продовжуйте перемішувати на середній швидкості ще 6 хвилин. Якщо ви готуєте вручну, перемішайте дерев’яною лопаткою, поки інгредієнти добре не з’єднаються.

    Перекладіть тісто в підготовлену форму для випікання. Злегка змастіть верх олією або розтопленим маслом або збризніть антипригарним спреєм для приготування їжі. Накрийте поліетиленовою плівкою та дайте тісту піднятися в дуже теплому місці, поки тісто не досягне верхньої частини форми (приблизно на 45–60 хвилин). Поки хліб піднімається, розігрійте духовку до 350 °F (350 °F).

    Коли хліб підніметься, зніміть поліетиленову плівку та перемістіть форму в духовку. Випікайте приблизно 90 хвилин, доки скоринка не стане насичено-золотисто-коричневою, а температура всередині досягне 210 °F (210 °F). Якщо скоринка почне надто темніти, накрийте її фольгою.

    Обережно вийміть хліб із форми й покладіть на решітку. Дайте повністю охолонути, перш ніж нарізати. Розраховано на 16 порцій.

    Інші інгредієнти

    Суміш для випічки: цільнозернове борошно з сорго, Картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, порошок із горохового протеїну, борошно з тапіоки, цукру, ксантанова камедь, сіль, гуарова камедь. Пакетик дріжджів: дріжджі, сорбітан моностеарат, аскорбінова кислота.

    Відсутність глютену протестовано та підтверджено лабораторією контролю якості.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 3 ст. л. суміші (24 г)
    Порцій в упаковці: Близько 19
    Кількість в 1 порції% від добової норми*
    Калорії 90
    Усього жирів 0 г 0 %
    Насичені жири 0 г 0 %
    Трансжири 0 г
    Холестерин 0 мг0 %
    Натрій 220 мг 10 %
    Усього вуглеводів 18 г 7 %
    Клітковина 1 г 4 %
    Усього цукру 2 г
    Містить 2 г доданого цукру 4 %
    Білки 3 г
    Вітамін D0 мкг0 %
    Кальцій17 мг2 %
    Залізо1 мг6 %
    Калій 33 мг 0 %
    * % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.


    Дисклеймер:

    Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

    Протипоказання та побічні дії:

    Індивідуальна нестерпність компонентів.

    Особливі вказівки:

    ——

    Можливі назви товару:

    Боб'с Ред Милл Чудова суміш длйа домашн'ого приготуваннйа хліба, Bob's Red Mill Чудова суміш для домашнього приготування хліба без глютену, Bob's Red Mill Chudova sumіsh dlja domashn'ogo prigotuvannja hlіba bez gljutenu.

    Відгуків: 30
    Залишити відгук про товар можна тільки після його покупки. Так ми формуємо чесний рейтинг.
    Покупець айхерб
    Реальний покупець
    06.12.2024
    Параметри
    Посередньо
    Недоліки
    Згідно відгуку
    Коментар
    Це рецепт. Згідно з рецептом, використовуйте 1 яйце, 3 яєчних білка і додані дріжджі в пакет з борошном. Змініть воду на 360 куб. см соєвого молока, нагрійте її до рівня шкіри людини в мікрохвильовій печі, додайте 60 г вершкового масла, перемішайте блендером, помістіть туди яйце, потроху додайте дріжджі та борошно, перемішайте з блендер і перемішайте. Повторіть додавання, і якщо блендер не обертається, з'єднайте його гумовою лопаткою, загорніть його в плівку і дайте відпочити при кімнатній температурі близько 15 хвилин. Ферментуйте при температурі бродіння 45 °C 90 хвилин, потім розігрійте духовку до 200 °C і випікайте 40 хвилин, потім зменшіть на 180 °C і випікайте 40 хвилин. Він має приємний аромат, а зовні має хрустку текстуру, схожу на фунтовий торт. Якщо ви любите солодкість, можете додати свій улюблений підсолоджувач.
    Покупець айхерб
    Реальний покупець
    29.11.2024
    Параметри
    Посередньо
    Недоліки
    Згідно відгуку
    Коментар
    Я намагався це зробити, але у мене це не спрацювало, також за кілька днів з’явилася цвіль, але це могло бути через холодильник
    Покупець айхерб
    Реальний покупець
    14.11.2024
    Параметри
    Добре
    Недоліки
    Немає
    Коментар
    Я спекла цей хліб відповідно до інструкцій на звороті, і використовувала хлібопічку. Це було легко зробити, і воно було чудовим на смак! Однак за ціною це було так само, як купити готовий безглютеновий хліб у моєму супермаркеті. Я рекомендую, якщо ви хочете спекти його самостійно.
    Покупець айхерб
    Реальний покупець
    19.09.2024
    Параметри
    Посередньо
    Недоліки
    Згідно відгуку
    Коментар
    Якість відмінна, але використання в рецепті, що додається, дещо складне
    Покупець айхерб
    Реальний покупець
    17.09.2024
    Параметри
    Відмінно
    Недоліки
    Немає
    Коментар
    Пробувала два рази, солодкий, якісний, приємний на смак, великий, зручний у використанні
    Питань: 0

    Немає запитань про цей товар.