



- Компанія, що належить співробітникам
- To Your Good Health®
- Кошерний молочний продукт
Любі друзі!
Думаю, усі погодяться, що є щось чарівне в ароматі свіжоспеченого хліба, який виходить із духовки. Проте в сучасному напруженому світі буває важко знайти час, щоб приготувати щось особливе. Саме тому ми створили лінійку смачних сумішей для випічки, які мають неймовірний смак і текстуру випічки, з якою ви росли. Зробіть порцію вже сьогодні та насолоджуйтеся смаколиками, які вам сподобається!
За ваше здоров’я!
Боб Мур
Рекомендації із застосування
10 зернових хлібців
1 упаковка зернової суміші для випічки Bob's Red Mill®
пакетик дріжджів (у комплекті)
1 1/4 склянки теплої води (приблизно 35 °C).
3 ст. л. олії
Змастіть олією форму для випічки 9 x 5 дюймів (9 x 5 дюймів) і відкладіть її.
Додайте вміст пакетика дріжджів у теплу воду та залиште на 5 хвилин для активації. Змішайте суміш, олію та дріжджову суміш у великій мисці.
Вимішуйте тісто в мисці протягом 6–8 хвилин або за допомогою гачка для тіста в штатному міксері протягом 5 хвилин. Якщо місити вручну, тісто спочатку буде липким. Після кількох хвилин вимішування тісто стане зручнішим.
Покладіть у змащену маслом миску, накрийте кришкою та дайте піднятися в теплому місці, поки об’єм не збільшиться вдвічі (приблизно на 1,5 години). Роздавіть, накрийте кришкою та дайте піднятися, поки воно знову не збільшиться вдвічі, приблизно на 30–40 хвилин.
Сформуйте корж і викладіть у підготовлену форму для випікання. Злегка змастіть верх олією або розтопленим маслом або збризніть антипригарним спреєм для приготування їжі. Накрийте поліетиленовою плівкою та дайте піднятися в дуже теплому місці, поки маса не збільшиться вдвічі (приблизно на 45 хвилин). Поки хліб піднімається, розігрійте духовку до 375 °F (375 °F).
Коли хліб підніметься, зніміть поліетиленову плівку та перемістіть форму в духовку. Випікайте 30–40 хвилин. Для готовності буханця відбийте верхню частину хліба. Тихий звук означає, що хліб правильно випечений.
Обережно вийміть хліб із форми, покладіть на решітку й накрийте рушником. Дайте повністю охолонути, перш ніж нарізати.
Для приготування 1 буханки.
Попередження
Зберігати в сухому прохолодному місці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 3 ст. л. суміші (35 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 15 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 130 | |
Усього жирів | 0,5 г | 1 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 190 мг | 8 % |
Усього вуглеводів | 25 г | 9 % |
Клітковина | 2 г | 7 % |
Усього цукру | 3 г | |
Містить 2 г доданого цукру | 4 % | |
Білки | 5 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 27 мг | 2 % |
Залізо | 1 мг | 6 % |
Калій | 107 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Боб'с Ред Милл суміш длйа випічки хліба з 10 злаками, Bob's Red Mill суміш для випічки хліба з 10 злаками цільнозерновими злаками й насінням льону, Bob's Red Mill sumіsh dlja vipіchki hlіba z 10 zlakami cіl'nozernovimi zlakami j nasіnnjam l'onu. |
Немає запитань про цей товар.