



Buck Feed™ — це новітня інноваційна розробка від Bucked Up®, наступний крок у галузі харчування після тренувань і тренувань. Відновлення та харчування — це, мабуть, найважливіші аспекти структури тіла, які допомагають досягти плато та досягти відчутних результатів. Для кращих результатів додайте Buck feed™ до свого режиму тренувань.
Містить 25 г протеїну без вмісту гормонів і 100 мг екстракту оксамиту з пантів оленя, не містить штучних барвників і доданого цукру.
Рекомендації із застосування
Вживайте 240–360 мл (8–12 унцій) холодної води або іншої рідини на 1 мірну ложку протеїну.
Інші інгредієнти
Кормовий протеїновий комплекс Buck (ізолят сироваткового протеїну, концентрат сироваткового протеїну), натуральні ароматизатори, гімалайська кам’яна сіль, сукралоза, порошок із пантів оленя (100 мг).
Містить молоко.
Виготовлено в США імпортні інгредієнти.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 мірна ложка (31,0 г) | ||
Порцій в упаковці: 30 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 120 | |
Усього жирів | 1 г | 1 % |
Насичені жири | 0,5 г | 3 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 30 мг | 10 % |
Натрій | 220 мг | 10 % |
Усього вуглеводів | 1 г | 0 % |
Клітковина | 0 г | 0 % |
Усього цукру | 1 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 25 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 109 мг | 8 % |
Залізо | 0 мг | 0 % |
Калій | 106 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка поживної речовини в одній порції вживається в щоденному раціоні. Рекомендація щодо споживання 2000 калорій на день містить загальні рекомендації. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Буцкед Уп Буцк Феед™, Bucked Up Buck Feed™ оригінальний протеїн, Bucked Up Buck Feed™ origіnal'nij proteїn. |
Немає запитань про цей товар.