



Історія компанії Miso-Cup®
Місо (вимовляється меесо), один із найважливіших продуктів в Азії, був винайдений стародавніми китайцями понад дві тисячі років тому. Пізніше буддійські ченці привезли цей універсальний соєвий продукт до Японії, де він перетворився на смачний суп місо, яким ми користуємося сьогодні. Спочатку страви місо використовували виключно для знатних людей, але згодом воно стало популярним і стало одним із основних продуктів на кухнях по всій Азії*. Популярність японської кухні зробила суп місо улюбленим у всьому світі завдяки його чудовому смаку та унікальній поживності.
Щоб приготувати пікантні страви з морськими водоростями від Miso-Cup®, майстри кулінарії витримують варені сої та рис із використанням традиційної закваски під назвою «кодзі». Вони використовують сіль, час і тиск, щоб регулювати процес старіння та створюють кулінарний скарб під назвою місо. Ми сублімуємо свіже непастеризоване місо, додаючи до нього вибрані інгредієнти, як-от цибулю та багаті мікроелементами водорості вакаме, щоб зробити продукт Miso-Cup повноцінним.
Як і йогурт, місо вважається живою їжею. Саме тому Edward & Sons приділяє особливу увагу використанню дорогих методів сублімаційного сушіння, які зберігають багато живих культур, за які цінується свіже місо. Miso-Cup має насичений, насичений смак без холестерину та трансжирів.
Насолоджуйтеся зручним супом швидкого приготування Instant Soup In Seconds™ або поекспериментуйте з Miso-Cup як універсальною приправою для покращення смаку сендвічів, соусів, соусів тощо.
Miso-Cup — зручність без компромісів для вимогливих покупців із зайнятим способом життя з 1978 року.
* Джерело: Книга місо, В. Шертлефф і А. Аоягі, Ballantine Books.
Рекомендації із застосування
Спосіб приготування супу швидкого приготування Miso-Cup®:
Додайте вміст 1/2 пакетика (прибл. 1 ст. л.) до 240 мл (8 унцій) гарячої води. Розмішайте. Насолоджуйтесь!
Примітка. З 1 пакетика готують 2 порції супу.
Рецепт: Кремовий соус місо для вечірки
Змішайте вміст 1 чашки Miso-Cup зі 16 унціями сметани (молочної або немолочної) і добре перемішайте.
Примітка. Шматочки водоростей вакаме збільшуються, коли змішуються зі сметаною, і нагадують класичний шпинатний соус з азійськими нотками. Приємний смак Подавайте з чипсами, сирими овочами або запеченими цукерками з коричневого рису Edward & Sons Baked Brown Rice Snaps®.
Підказка. Готуючи будь-який суп, додайте бульйон Miso-Cup за бажанням, щоб додати смаку та поживних речовин.
Інші інгредієнти
Сублімовані місо (соєві боби, рису, сіль, обсмажений соєвий порошок, коджі [Aspergillus oryzae]), водорості вакаме, зелена цибуля.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/2 конверта (9 г) | ||
Порцій в упаковці: Близько 8 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 35 | |
Усього жирів | 1,5 г | 2 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 710 мг | 31 % |
Усього вуглеводів | 3 г | 1 % |
Харчова клітковина | менше ніж 1 г | 0 % |
Усього цукру | 2 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 2 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Залізо | 0,7 мг | 4 % |
Кальцій | 22 мг | 2 % |
Калій | 100 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від повсякденного раціону вживання поживної речовини міститься в одній порції. Загальні рекомендації щодо споживання 2000 калорій на день. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Едвард &амп; Сонс Мисо-Цуп, Edward & Sons Miso-Cup солоний соус із водоростями швидкого приготування, Edward & Sons Miso-Cup solonij sous іz vodorostjami shvidkogo prigotuvannja. |
Немає запитань про цей товар.