



Китайські чорні чаї, змішані з шматочками висушених кісточкових плодів, а потім додані олією бергамоту та медовим ароматизатором. Ця суміш нагадує консерви Єлизаветинської епохи, ароматні та спокусливі.
У 1660 році письменник XVII сторіччя Семюель Пепіс викурив свій перший китайський напій «Cupp of Tee», який тоді тільки потрапив до Британії. Катерина Браганська, королева, яка пила чай за часів Карла II, зробила його модним. Королева Анна часто насолоджувалася чашкою чаю в палаці Гемптон-Корт, а подвійне весілля синів королеви Шарлотти в К’ю в 1818 році відсвяткували чаюванням. До скасування митних зборів на імпорт у 1784 році чай був дорогим продуктом королівської сім’ї та багатіїв. Незважаючи на повсюдне поширення в пізніші часи, чай став справді історичним, королівським напоєм.
Рекомендації із застосування
Інструкції з приготування: Залиште в киплячій воді на 5 хвилин.
Інші інгредієнти
Чорний чай, натуральні сушені кісточкові ароматизатори, масло бергамоту і медовий аромат.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Харнеы &амп; Сонс Товер оф Лондон Бленд, Harney & Sons Tower of London Blend свіжа суміш чорного чаю, Harney & Sons Tower of London Blend svіzha sumіsh chornogo chaju. |
Немає запитань про цей товар.