



Рекомендації із застосування
Способи приготування: Опустіть локшину в киплячу воду на 5 хвилин або до готовності. Промийте холодною водою, злийте воду й відкладіть.
Обсмажування: Додайте локшину безпосередньо до подрібненої курки або свинини й обсмажте, помішуючи. Подавайте негайно.
Суп: Додайте тофу, м’ясо, креветки та інші овочі в киплячу воду. Додайте локшину та приправи, продовжуйте кип’ятити ще 3 хвилини, а потім відразу подавайте.
Смажити: Локшину можна смажити безпосередньо або нарізати й використовувати як замінник борошна під час смаження.
Салат: Додайте локшину, овочі, білок і заправку для салату в миску. Додайте 2–3 краплі кунжутної олії, добре перемішайте та подавайте.
Інші інгредієнти
Крохмаль маш, гороховий крохмаль.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 пачка (60 г) | ||
Порцій в упаковці: 5 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 210 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 5 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 51 г | 19 % |
Клітковина | 2 г | 7 % |
Усього цукру | 0 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 0 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 14 мг | 2 % |
Залізо | 0,54 мг | 4 % |
Калій | 19 мг | 0 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Йаыоне локшина з бобів, Jayone локшина з бобів 300 г (10, Jayone lokshina z bobіv 300 g (10. |
Немає запитань про цей товар.