



- Відданість традиціям
- Однозернянка — це стародавня пшениця, що легко засвоюється
- Єдиний вид пшениці, що ніколи не зазнавав гібридизації
- Низький вміст глютену
- Без дріжджів
- Корисна їжа з ферми
- Сертифікат USDA Organic
- Сертифікат Non-GMO Project Verified
- Вироблено в Італії
- Органічний склад сертифіковано організацією з контролю якості QAI
- Palm Done Right™
Виготовлено з традиційних злаків
Здоровіше майбутнє
Спираючись на традиційну мудрість багатьох поколінь предків, наші ремісники-пекарі використовують закваску з опари однозернянки, щоб повільно та природним чином сквашувати ці крекери, завдяки чому вони легко перетравлюються. Спробуйте ці чудові органічні крекери, щоб відчути неймовірну легкість.
Увесь секрет у фермерстві.
На наших органічних фермах в Італії використовуються відновлювальні методи, як-от сівозміна та покривні культури для покращення ґрунту та створення здорових екосистем. Купуючи продукти з однозернянки, ви зберігаєте це дорогоцінне біорізноманіття, а також підтримуєте невелику групу сімейних ферм, відданих справі вирощування цього традиційного зерна.
Wheat as Nature Intended™
Пшениця однозернянка вирощувалася першими фермерами 12 000 років тому під час неолітичної революції. Залишена недоторканою, вона є одним із найдавніших і найчистіших продуктів, що існують сьогодні. Фактично, це єдиний сорт пшениці, що ніколи не зазнавав гібридизації, тому її добре переносять люди, чутливі до глютену.
На відміну від сучасних сортів пшениці, що були спеціально виведені для підвищення врожайності та вмісту глютену, крихітні зерна однозернянки залишилися вірними природі. Вони містять менше вуглеводів, більше білка та мають надзвичайно солодкий смак — саме такою пшеницю задумала природа.
Однозернянка: незмінна протягом 12 000 років.
Сучасна пшениця: вирощена для отримання вищої врожайності та високої глютену.
Коли я була дитиною, моя мама готувала випічку з однозернянки, тому що я маю непереносимість глютену і не можу перетравлювати сучасну пшеницю. Одного разу, коли я захворіла після школи, вона приготувала для мене ці пікантні крекери. Вони настільки нам сподобалися, що мама принесла свою закваску з опари однозернянки та рецепт пекарю, який випікав хліб з 1965 року. Наші крекери виготовляються старомодним способом, а опара повільно підіймається протягом 20 годин. У результаті виходить легка закуска, що не обтяжує травлення.
Смачного! Джулія
Інші інгредієнти
Борошно з органічної однозернянки, закваска опари органічної однозернянки (борошно органічної однозернянки, вода), олія з плодів органічної пальми, морська сіль.
Містить пшеницю. Виробляється на спеціальному підприємстві, на якому не обробляються яйця, риба, молюсків, деревні горіхи, арахіс.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 18 крекерів (30 г) | ||
Кількість порцій в упаковці: приблизно 4 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 140 | |
Усього жирів | 4,5 г | 6 % |
Насичені жири | 2 г | 10 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 230 мг | 10 % |
Усього вуглеводів | 20 г | 6 % |
Харчова клітковина | 1 г | 4 % |
Усього цукру | 0 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 3 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Залізо | 0,5 мг | 3 % |
Кальцій | 10 мг | 1 % |
Калій | 10 мг | 0 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Йовиал крекери з органічної опари з однозернйанки, Jovial крекери з органічної опари з однозернянки морська сіль, Jovial krekeri z organіchnoї opari z odnozernjanki mors'ka sіl'. |
Немає запитань про цей товар.