



Наша обіцянка: виготовлено зі справжніх овочів і спецій.
У 3/4 ч. л. порції сухої суміші:
Підкресліть смак своїх страв із курки за допомогою цього універсального курячого бульйону. Використовуйте його для покращення смаку супів, рагу, соусів, рису, овочів, пасти та будь-яких страв із куркою. Щоб приготувати смачну курку по-міланськи, просто додайте столову ложку курячого бульйону Knorr® до сухарів!
Рекомендації із застосування
Інструкції з приготування: Щоб приготувати смачний курячий бульйон, розчиніть 1 чайну ложку бульйону зі смаком курки Knorr® в 1,5 склянки окропу. Використовуйте за бажанням для покращення смаку супів, рагу, соусів, соусів, рису, овочів і пасти. 1 1/2 ч. л. дорівнює 1 кубику бульйону Knorr® зі смаком курки.
Інші інгредієнти
Сіль, кукурудзяний крохмаль, глутамат натрію, калійної солі, цукру, пальмова олія, курячого жиру, екстракт цибулі, екстракт часнику, динатрію інозинат, динатрію гуанілат, карамельного кольору (містить сульфіти), спеції, куркума (барвник), лимонна кислота, екстракт паприки (барвник).
Містить харчовий інгредієнт, що є продуктом біоінженерії.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 3/4 ч. л. (3 г) (для приготування 1 склянки) | ||
Порцій в упаковці: 150 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 0 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Натрій | 540 мг | 23 % |
Усього вуглеводів | < 1 г | 0 % |
Білки | 0 г | |
Калій | 140 мг | 2 % |
Не є значним джерелом насичених жирів, трансжирів, холестерину, харчової клітковини, цукру, доданого цукру, вітаміну D, кальцію та заліза. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Кнорр курйачий бул'йон, Knorr курячий бульйон 450 г (15, Knorr kurjachij bul'jon 450 g (15. |
Немає запитань про цей товар.