



- Імпортовано з Італії компанією Stonewall Kitchen
- Заснована в 1388 році
- Сертифікат USDA Organic
- Виробляється в Monastero Di Montebello
- Isola Del Piano, Італія
- Сертифікат Non-GMO Project Verified
- Італійські макарони
- Органічний продукт сертифіковано MOFGA
- Сімейство брендів Stonewall Kitchen
Ідилічний монастир Монтебелло, побудований у 1388 році, довгий час служив емблемою сільського господарства в північній Італії. Він оточений пагорбами й незайманими полями — землями, які багатовіково оброблялися природним шляхом. Сьогодні кооператив органічних сімейних ферм продовжує традиції, використовуючи екологічні методи для збереження цілісності ґрунту та врожаю. Саме тут починається паста Montebello з твердих сортів пшениці, ретельно вирощених, ретельно зібраних і акуратно перемелених до манного борошна.
Макаронні вироби, від ферми до столу.
Щоб досягти ідеальної пасти, кваліфіковані майстри з Монтебелло поєднують відновлювані джерела енергії зі старосвітськими технологіями, що передаються з покоління в покоління. Працюючи невеликими партіями, вони спочатку збирають свіжозмелене борошно та трохи чистої води з сусіднього джерела. Потім ніжне тісто формується за допомогою класичних бронзових штампів і залишається для поступового висихання на повітрі. У результаті ретельного процесу виходять бездоганні макаронні вироби з чудовою пористою текстурою, яка краще вбирає соус. Шматочок за шматочком, він так само смачний, як і домашній, і додасть італійської неперевершеності до будь-якої страви.
Насолоджуйтесь Montebello, знаючи, що це найкраще, що може запропонувати Італія.
Компанія Stonewall Kitchen пишається тим, що є ексклюзивним імпортером пасти Montebello. Ми шукаємо найкращі бренди спеціалізованих продуктів у всьому світі. Приємного апетиту!
Рекомендації із застосування
- Доведіть велику каструлю до кипіння, використовуючи принаймні 4 літри води на кожен фунт макаронних виробів.
- Додайте 1 1/2 ст. л. солі на фунт макаронних виробів після того, як вода закипить.
- Висипте макарони в киплячу воду й відразу перемішайте, щоб запобігти утворенню грудочок
- Почніть перевіряти готовність до закінчення часу приготування, оскільки спроба є найнадійнішим показником.
- Відразу злийте пасту на друшляк.
- Додайте соус, подавайте та насолоджуйтеся.
Час приготування: Почніть тестування через 9 хвилин. Рекомендований час приготування — 10–12 хвилин.
Інші інгредієнти
Органічна манна крупа з твердої пшениці.
Містить Пшениця (містить глютен).
Може містити сліди сої.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 2 унції (56 г / 1/8 упаковки) | ||
Порцій в упаковці: 8 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 200 | |
Усього жирів | 1 г | 1 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 43 г | 16 % |
Харчова клітковина | 2 г | 7 % |
Усього цукру | 2 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Протеїн | 6 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 0 мг | 0 % |
Залізо | 0,6 мг | 4 % |
Калій | 140 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Монтебелло органічний ригатоні, Montebello органічний ригатоні 454 г (16 унцій), Montebello organіchnij rigatonі 454 g (16 uncіj). |
Немає запитань про цей товар.