



- Заснована в 1388 році
- Імпортовано з Італії компанією Stonewall Kitchen
- Сертифікат USDA Organic
- Виробляється у Фано, провінції Пезаро й Урбіно
- Італійський регіон Марке
- Італійські макарони
- Органічний продукт сертифіковано MOFGA
Ідилічний монастир Монтебелло, побудований у 1388 році, довгий час служив емблемою сільського господарства в північній Італії. Цей регіон цінують своєю продукцією та поголів’ям худоби, місце, яке люблять як ситною твердою пшеницею, так і смачними яйцями від вільного вигулу. Саме тут, на півночі Італії, починається ця паста преміальної якості з органічних інгредієнтів, які ретельно вирощуються працьовитими фермерами.
Макаронні вироби, від ферми до столу.
Щоб досягти ідеальної пасти, досвідчені італійські майстри використовують старосвітські методи, які передаються з покоління в покоління. Працюючи невеликими партіями, вони поєднують свіжозмелене манне борошно зі збитими яйцями, трохи куркуми та трохи води. Потім ніжне тісто формують за допомогою класичних бронзових форм і залишають для поступового висихання на повітрі в акуратних маленьких гніздечках. Цей ретельний процес дає змогу отримати бездоганну пасту з чудовою пористою текстурою, яка краще вбирає соус. Шматок за шматочком, такий же смачний, як домашній, італійська досконалість до будь-якої страви.
Насолоджуйтесь Montebello, знаючи, що це найкраще, що може запропонувати Італія.
Компанія Stonewall Kitchen пишається тим, що є ексклюзивним імпортером пасти Montebello. Ми шукаємо найкращі бренди спеціалізованих продуктів у всьому світі. Приємного апетиту!
Рекомендації із застосування
- Доведіть велику каструлю до кипіння, використовуючи принаймні 4 літри води на кожен фунт макаронних виробів.
- Додайте 1 1/2 ст. л. солі на фунт макаронних виробів після того, як вода закипить.
- Висипте макарони в киплячу воду та перемішайте через 1 хвилину, щоб запобігти утворенню грудочок.
- Почніть перевіряти готовність до закінчення часу приготування, оскільки спроба є найнадійнішим показником.
- Відразу злийте пасту на друшляк.
- Додайте соус, подавайте та насолоджуйтеся.
Час приготування: Почніть тестування через 5 хвилин. Рекомендований час приготування — 5–7 хвилин.
Інші інгредієнти
Манна крупа з твердої пшениці, яєць, куркума.
* Органічний інгредієнт
Містить пшеницю (містить глютен).
Може містити сліди сої.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 2 унції (56 г) | ||
Порцій в упаковці: 4 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 217 | |
Усього жирів | 1,5 г | 2 % |
Насичені жири | 1 г | 5 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 42 г | 15 % |
Харчова клітковина | 1,8 г | 7 % |
Усього цукру | 1 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білок | 8 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 12 мг | 2 % |
Залізо | 1 мг | 6 % |
Калій | 92 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Монтебелло органічний йаєчний папарделле, Montebello органічний яєчний папарделле 250 г (8, Montebello organіchnij jaєchnij papardelle 250 g (8. |
Немає запитань про цей товар.