



Каприлова кислота NOW® — це поживна речовина природного походження, також відома як октанова кислота. Каприлова кислота — це середньоланцюгова жирна кислота (MCT), яка природним чином міститься в кокосовій і пальмоядровій олії.
Рекомендації із застосування
Приймати по 1 капсулі двічі на день під час їди.
Інші інгредієнти
капсула (бичачий желатин, [без ГЕВРХ], гліцерин, вода).
Олія з кокосової /пальмової олії, містить середньоланцюгові тригліцериди.
Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба та молюски. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 10 | |
Усього жирів | 1 г | 1 %* |
Насичені жири | 1 г | 5 %* |
Каприлова кислота (з 1 г олії з середньоланцюговими тригліцеридами [MCT]) | 600 мг | † |
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. † Добову норму не визначено. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
НОВ Фоодс каприлова кислота, NOW Foods каприлова кислота 600 мг, NOW Foods kaprilova kislota 600 mg. |
Немає запитань про цей товар.