



Чорний кмин широко використовується в індійській і близькосхідній кухні. Цю спецію можна знайти в суміші прянощів «П’ять спецій» (Paanch phoran), а також гуньбу, зіру, насіння чорної гірчиці та насіння фенхелю.
Рекомендації із застосування
Нотки чорного перцю та орегано. Сушене обсмажування та додавання до нанану, карі, овочів, даалів і салатів.
Інші інгредієнти
Органічне насіння чорного кмину (Nigella sativa).
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Пуре Индиан Фоодс органічний ціл'ний чорний кмин, Pure Indian Foods органічний цільний чорний кмин 226 г (8 унцій), Pure Indian Foods organіchnij cіl'nij chornij kmin 226 g (8 uncіj). |
Немає запитань про цей товар.