



Нерафіновану кунжутну олію Spectrum® слід вибирати через її насичений кунжутний смак, коли ви обсмажуєте, або поливаєте нею салати для отримання унікальної смачної заправки.
Рекомендації із застосування
Середня температура до 350 °F (350 °F).
Для пасерування та соусів.
Інші інгредієнти
Нерафінована кунжутна олія пресування.
Розливається на підприємстві, де виробляється арахісова олія.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 ст. л. (15 мл) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 32 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 120 | |
Усього жирів | 14 г | 18 % |
Насичені жири | 2 г | 9 % |
Поліненасичені жири | 6 г | |
Мононенасичені жири | 6 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 0 г | 0 % |
Білки | 0 г | |
Не є істотним джерелом трансжирів, харчової клітковини, цукру, доданого цукру, вітаміну D, кальцію, заліза та калію. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Спецтрум Цулинары кунжутна олійа, Spectrum Culinary кунжутна олія нерафінована, Spectrum Culinary kunzhutna olіja nerafіnovana. |
Немає запитань про цей товар.