



Кайєнський перець — це плоди рослини з роду Capsicum, які широко використовуються в багатьох кухнях для додання пікантності стравам. Ми пропонуємо різні одиниці вимірювання для наших порошків з каєнським перцем: від 35 000 HU до 90 000 HU
Профіль смаку та використання
Кайєнський перець у формі порошку може додати насичений смак різноманітним стравам із безкоштовним теплом. Залежно від одиниць нагрівання каєнський перець може мати різний смак: від помірно гострого до гострого й гострого. Вибрані вами одиниці нагрівання залежатимуть від типу страви, яку ви готуєте, а також від бажаної гостроти страви. Нагрівання може повністю змінити гостроту страви. Кайєнський перець є основним продуктом у стравах південно-західної Америки, Азії та Мексики, а також у кухнях каджунської та креольської кухні.
Як визначається термічна здатність каєнського перцю та перцю чилі?
Шкала Сковілля — це показник гостроти гостроти каєнського перцю та перцю чилі в одиницях теплової енергії за Сковіллем (SHU або HU) через концентрацію капсаїцину. Капсаїцин і споріднені сполуки, відомі як капсаїциноїди, надають перцю насиченості. Що більше цих сполук міститься в чилі, то гостріше він.
Рекомендації із застосування
Розмір порції на добу: 1/8 ч. л. (170 мг)
Інші інгредієнти
порошок каєнського перцю
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Старвест Ботаницалс порошок з органічного каєнс'кого перцйу, Starwest Botanicals порошок з органічного каєнського перцю 90 тис. од., Starwest Botanicals poroshok z organіchnogo kaєns'kogo percju 90 tis. od.. |
Немає відгуків про цей товар.
Немає запитань про цей товар.