



Кремове, приємне різотто має яскравий пікантний смак завдяки спеціальній суміші лимона, часнику, трав і спецій. Цю страву, приготовану з найкращого рису арборіо та кількох інших інгредієнтів із вашої комори, можна скуштувати в італійському стилі як першу страву або подати по-американськи з куркою або креветками як основну страву.
У 1991 році ми почали з невеликого столика на місцевому фермерському ринку, на якому було виставлено кілька десятків товарів, які ми вручну помітили лише кілька годин тому. Ми пишаємося тим, що ми є однією з найбільш нагороджених компаній, що займаються виробництвом спеціалізованих продуктів у країні! Щоб ознайомитися з нашими можливостями, запрошуємо вас відвідати наші знамениті магазини компанії по всій Новій Англії, а також нашу штаб-квартиру в Йорку, штат Мен.
Рекомендації із застосування
На 2–4 порції
З вашої комори вам знадобиться...
3–3,5 л/2 склянки курячого бульйону (за потреби більше), бажано з низьким вмістом натрію
3 ст. л. несолоне вершкове масло або оливкова олія
1/2 склянки дрібно нарізаної цибулі
1/2 склянки білого вина (за бажанням).
- тертого пармезану для прикраси
- лимон для прикраси
У сковороді нагрійте курячий бульйон на дуже слабкому вогні. В окремій каструлі середнього розміру нагрійте вершкове масло (або оливкову олію) на середньому вогні, поки воно не розтане. Додайте цибулю й обсмажуйте до прозорості приблизно 5–7 хвилин. Додайте суміш для різотто та перемішайте, щоб покрити всі зерна протягом 2–3 хвилин (не давайте рису підрум’янитися). За бажанням: додайте біле вино, перемішайте й готуйте 1–2 хвилини, поки рис не вбере все вино. Додайте 2 склянки підігрітого курячого бульйону. час від часу перемішуйте, поки більша частина рідини не поглинеться (приблизно 10 хвилин). Продовжуйте додавати курячий бульйон по 1/2 склянки за раз, періодично помішуючи, доки рідина не вбереться. Повторюйте, поки не додасте весь курячий бульйон і не поглинеться, приблизно 20–25 хвилин. Рис має бути ніжним і кремовим. За бажанням можна прикрасити шматочком сиру Пармезан і вичавленим вичавленим лимонним соком.
Інші інгредієнти
Рис арборіо, часник, лимонний порошок (сухі речовини кукурудзяного сиропу, концентрований лимонний сік, лимонна олія), спеції, цибуля-шніт, кріп, естрагон
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/3 склянки (59 г) | ||
Порцій в упаковці: Про нас 2.5 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 200 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 46 г | 17 % |
Харчова клітковина | 2 г | 7 % |
Усього цукру | 2 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 4 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 20 мг | 2 % |
Залізо | 0,4 мг | 2 % |
Калій | 90 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Стоневалл Китчен ризотто з лимоном і травами, Stonewall Kitchen ризотто з лимоном і травами, Stonewall Kitchen rizotto z limonom і travami. |
Немає запитань про цей товар.