



Лимонний кекс — одне з тих улюблених ласощів, а наша смачна суміш завжди користуватиметься попитом. Насичений смак із пікантним лимонним смаком, він не надто терпкий і не надто солодкий. Насправді, він якраз підходить! Покритий пікантною лимонною глазур’ю, він ідеально підходить до чаю на десерт або як легкий перекус, яким можна поділитися з родиною та друзями.
У 1991 році ми почали з невеликого столика на місцевому фермерському ринку, на якому було виставлено кілька десятків товарів, які ми вручну помітили лише кілька годин тому. Ми пишаємося тим, що ми є однією з найбільш нагороджених компаній, що займаються виробництвом спеціалізованих продуктів у країні! Щоб ознайомитися з нашими можливостями, запрошуємо вас відвідати наші знамениті магазини компанії по всій Новій Англії, а також нашу штаб-квартиру в Йорку, штат Мен.
Рекомендації із застосування
Для приготування однієї буханки 24 см (24 см).
З вашої комори вам знадобиться...
Для торта:
Для глазурі:
Спосіб приготування торта: Розігрійте духовку до 350 ºF (350 °F). Змастіть маслом форму для випічки розміром 8 x 4 дюйми (8 x 4 дюйми) і застеліть пергаментним папером- відкладіть. Вилийте 1/2 склянки суміші для кексів у чашу електричного міксера з лопатевою насадкою (можна використовувати ручний міксер). Додайте масло й перемішуйте на середньому рівні кілька хвилин, поки тісто не стане легким і пишним. Додайте яйця по одному й перемішайте до однорідності, за необхідності почистіть стінки миски. Додайте цедру лимона й перемішуйте 30 секунд. По черзі додавайте решту суміші для кексів і молоко. Вилийте тісто в підготовлену форму. Випікайте в центрі духовки 45–55 хвилин або доки пиріг не стане золотисто-коричневим і вставлений у центр тестера для випічки не стане чистим. Остудіть 10 хвилин на решітці. Зніміть із форми й повністю остудіть.
Спосіб приготування глазурі: Перелийте суміш для глазурі в миску середнього розміру. Додайте 1 ст. л. лимонного соку та перемішайте. Додайте лимонний сік і 1 ч. л. за один раз, доки глазур не стане достатньо рідкою для поливання, але не настільки рідкою, щоб стати рідкою. Полийте торт глазур’ю та дайте йому застигнути. Розріжте торт на 12 шматочків і подавайте до столу.
Інші інгредієнти
Цукровий пісок, борошно універсального призначення (вибілене [або невибілене] пшеничне борошно, солодове ячмінне борошно, ніацин, відновлене залізо, тіаміну мононітрат, рибофлавін, фолієва кислота), цукрова пудра (цукор, кукурудзяний крохмаль), натуральний ароматизатор «Лимон», натуральний ароматизатор «Ваніль»., розпушувач (кислий пірофосфат натрію, бікарбонат натрію, кукурудзяний крохмаль, монокальцію фосфат), сіль.
Містить пшениці
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/12 сухої суміші (39 г) | ||
Порцій в упаковці: 12 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 140 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 90 мг | 4 % |
Усього вуглеводів | 34 г | 12 % |
Харчова клітковина | 0 г | 0 % |
Усього цукру | 22 г | |
Містить 18 г доданого цукру | 36 % | |
Білки | 2 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 0 мг | 0 % |
Залізо | 0 мг | 0 % |
Калій | 0 мг | 0 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Стоневалл Китчен суміш длйа кексу з лимоном і глазур’йу, Stonewall Kitchen суміш для кексу з лимоном і глазур’ю 471 г (16, Stonewall Kitchen sumіsh dlja keksu z limonom і glazur’ju 471 g (16. |
Немає відгуків про цей товар.
Немає запитань про цей товар.