



Цей бальзамічний оцет, виготовлений із пресованого винограду сорту Треббіано та витриманий понад 10 років, має складний, насичений насичений і солодкий смак. Справжня незамінна страва на кухні: вона додає чудові терпкі нотки будь-якому продукту: від соусів до свіжої полуниці.
Інші інгредієнти
Витриманий бальзамічний оцет, діоксид сірки (як консервант)
Виготовлено на спільному обладнанні з арахісом, соя та пшениця.
Попередження
Зберігати в прохолодному темному місці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 ст. л. (15 мл) | ||
Порцій в упаковці: 16 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 20 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | 0 % |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 4 г | 2 % |
Клітковина | 0 г | 0 % |
Усього цукру | 3 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 0 г | |
Вітамін D | 0 % | |
Кальцій | 0 % | |
Залізо | 4 % | |
Калій | 0 % |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Стоневалл Китчен витриманий бал'замічний оцет, Stonewall Kitchen витриманий бальзамічний оцет 236 мл (8 рідк. унцій), Stonewall Kitchen vitrimanij bal'zamіchnij ocet 236 ml (8 rіdk. uncіj). |
Немає запитань про цей товар.