



Лецитин із яєчного жовтка — це добавка без сої, яка містить усі переваги лецитину без сої. Лецитин — це жировий емульгатор і джерело фосфатидилхоліну (ФХ), який живить мозок. Дієтологи рекомендують його для підтримки здоров’я кровообігу та серця, зміцнення імунітету та здоров’я печінки. Хоча більшість добавок із лецитином отримують із сої, яйця також є чудовим джерелом. Цей яєчний лецитин отримують із високоякісних яєць і містять лише 5 мг холестерину на порцію.
Рекомендації із застосування
Приймати як дієтичну добавку по одній капсулі двічі на день, запиваючи водою.
Інші інгредієнти
Желатин, стеарат магнію, діоксид кремнію, рисове борошно.
Містить яйця.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Холестерин | 5 мг | 2 % |
Лецитин із яєчного жовтка | 450 мг | * |
Типовий профіль: | ||
Загальний вміст фосфоліпідів | 95 мг | *` |
Фосфатидилхолін | 79,8 мг | * |
Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. * Добову норму не визначено. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Свансон лецитин із йаєчного жовтка, Swanson лецитин із яєчного жовтка 450 мг, Swanson lecitin іz jaєchnogo zhovtka 450 mg. |
Немає запитань про цей товар.