



Куточок шеф-кухаря Фіони
Копчені, пряні та солодкі страви. Ця добавка робить яловичину, курку або свинину зіркою страви.
Рекомендації із застосування
Просто змастіть м’ясо олією та приправте сумішшю спецій перед приготуванням. Для більш насиченого смаку дайте приправленому м’ясу відпочити протягом 30 хвилин або поставте в холодильник на ніч перед приготуванням.
Інші інгредієнти
цукор демерара, морська сіль, спеції (перець чилі анчо, чорний і червоний перець), зневоднені часник і цибуля, паприка, кава, натуральний ароматизатор «Гікарі»., силікат кальцію для запобігання злежуванню.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Спице Лаб Анчо, The Spice Lab Анчо чилі та кава, The Spice Lab Ancho chilі ta kava. |
Немає запитань про цей товар.