



Ніжно-рожева гімалайська сіль із ніжнішим солоним смаком, ніж кошерна або морська сіль, стане чудовим доповненням до вашої комори.
Рекомендації із застосування
Використовуйте його як фінішну сіль для риби, морських гребінців, м’яса й овочів. Посипте зверху кавун, ананас і манго, щоб підкреслити солодкість фруктів.
Інші інгредієнти
Гімалайська рожева сіль.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Спице Лаб гімалайс'ка рожева сіл', The Spice Lab гімалайська рожева сіль дрібне зерно, The Spice Lab gіmalajs'ka rozheva sіl' drіbne zerno. |
Немає запитань про цей товар.