



Куточок шеф-кухаря Фіони
Наша суміш гострого курячого м’яса по Нешвіллу спочатку виходить пекучою, але пом’якшена солодкістю та гірчичним смаком.
Рекомендації із застосування
Використовуйте його, щоб підігріти смажену курку, свинячі реберця або курячі стейки. Приправте цвітну капусту цією сумішшю перед запіканням у гарячій духовці та подавайте з прохолодним соусом із блакитним сиром.
Інші інгредієнти
Гудзонова сіль, каєнський перець, цукор турбінадо, гранульований мед (тростинний цукор, мед), перець і часник, цибуля, Гірчиця, лимонна кислота, рослинна клітковина для запобігання злежуванню, Кароліна Ріпер.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Спице Лаб Гостра приправа до курки по Нешвіллу, The Spice Lab Гостра приправа до курки по Нешвіллу 184 г (6, The Spice Lab Gostra priprava do kurki po Neshvіllu 184 g (6. |
Немає запитань про цей товар.