



Чорний кала-намак також відомий як санчаль, кала-лун і чорна лавова сіль. Чорна сіль, отримана природним чином із вулканічних шахт у Північній Індії та Пакистані та з навколишніх солоних озер, протягом століть була основним продуктом харчування жителів Південної Азії. У кам’яній формі чорна сіль зазвичай має коричневий колір, але після подрібнення вона набуває рожево-сірого кольору. Через оксиди заліза в солі її колір може ставати темнішим до червонувато-коричневого після додавання до їжі.
Рекомендації із застосування
Кала намак рідко використовується для приготування раїт, страв із йогурту, салатів і навіть фруктових салатів. Спробуйте його як фінішну сіль до смаженої локшини та страв із рису. Його не рекомендується використовувати як кухонну сіль, оскільки сірка може перевищувати рівень вмісту сірки. Кала намак дуже популярна серед веганів і вегетаріанців.
Інші інгредієнти
Сіль.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Спице Лаб Індійс'ка чорна калла намак, The Spice Lab Індійська чорна калла намак 113 г (4 унції), The Spice Lab Іndіjs'ka chorna kalla namak 113 g (4 uncії). |
Немає запитань про цей товар.