



Куточок шеф-кухаря Фіони
Солодка та копчена суміш, яка чудово поєднується з яловичиною, свининою та куркою.
Рекомендації із застосування
Просто змастіть м’ясо олією та приправте, якщо суміш спецій з’єднається, перед приготуванням. Для більш насиченого смаку дайте приправленому м’ясу відпочити протягом 30 хвилин або поставте в холодильник на ніч перед приготуванням.
Інші інгредієнти
Цукор, сіль, коричневий цукор, спеції, паприка, натуральний ароматизатор копченості, порошок із часнику, порошок із цибулі, не більше 2 %: Лимонна олія, натуральні ароматизатори.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Спице Лаб Копчений пекан, The Spice Lab Копчений пекан 150 г (5, The Spice Lab Kopchenij pekan 150 g (5. |
Немає запитань про цей товар.