



Куточок шеф-кухаря Фіони
Наша суміш копчених м’ясних страв із перцем і димком додасть смаку стравам, приготованим просто неба на дров’яному грилі, практично до будь-яких страв.
Рекомендації із застосування
Використовуйте для приправ птиці, свинини, яловичини та морепродуктів. Додайте димчасті нотки умамі до гамбургерів, м’ясних рулетів, смаженої картоплі та запечених бобів. Чудово підходить для використання в приміщенні та на вулиці.
Інші інгредієнти
Копчена морська сіль із дуба вікінгів Fleur de sel (морська сіль, дим натурального дуба, вода), мелений чорний перець, вустерський порошок (дистильований оцет, патока, кукурудзяний сироп, сіль, барвник «Карамель», порошок із часнику, цукру, спеції, тамаринд, натуральний ароматизатор, сульфітуючі агенти), внутрішньовенно мальтодекстрин), рослинна клітковина для запобігання злежуванню, порошок із грибів шиїтаке.
Містить Селера
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Спице Лаб Суміш копченого м’йаса, The Spice Lab Суміш копченого м’яса 167 г (5, The Spice Lab Sumіsh kopchenogo m’jasa 167 g (5. |
Немає запитань про цей товар.