



Куточок шеф-кухаря Фіони
Вадуван — це, по суті, французька версія суміші карі. Округлений і ароматний, він витончено солодкий і помірно пряний.
Рекомендації із застосування
Перед смаженням змішайте суцвіття цвітної капусти з оливковою олією. Візьміть улюблений рецепт морквяного супу та додайте кілька ложок вадувану наприкінці приготування, щоб отримати екзотичний смак.
Інші інгредієнти
Гудзонова сіль, сушена цибуля, куркума, Гірчиця, цукор турбінадо, сушений часник, імбир, коріандр, насіння гуньби, алепський перець, кмину, лавровий лист, мускатний горіх, спеції.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Спице Лаб Вадуван, The Spice Lab Вадуван приправа карі, The Spice Lab Vaduvan priprava karі. |
Немає запитань про цей товар.