



Країна : Юньнань, Китай
Провінція Юньнань, розташована в крайньому південно-західному куточку Китаю, вважається місцем походження цієї рослини. Він є домом для знаменитих років пуер і відомий своїм величезним біорізноманіттям, етнічним різноманіттям і захоплюючим гірським ландшафтом.
Чай пуер
Чай пуер отримав свою назву на честь міста Пуер, куди чай привозили з навколишніх гір, пресували в цеглинки й торти, а потім розсилали по всьому континенту. Чай пуер подорожував аж до Тибету, Японії та Європи.
Пуер Wo Dui Cooked Style
Щоб дістатися до місця призначення, чай подорожував через різні кліматичні та погодні умови, часто на конях або верблюдах. З цієї причини пуер став відомим своїм витриманим земляним складом, який він удосконалив. Сьогодні цей природний характер можна підбадьорити за допомогою процесу Wo Dui. Чайне листя Duer змочується (wo) водою та складається (dui) у стопки для проходження унікальної постферментації, що надає чаю унікальний аромат і смак.
Ароматизатор
Напій насиченого червоного кольору з насиченим смаком і оксамитовою текстурою. Дуже гладка, без будь-якої терпкості.
Рекомендації із застосування
Замочіть дві чайні ложки в 8 унціях (8 унціях) фільтрованої води протягом трьох хвилин. Можна настоювати багато разів.
Інші інгредієнти
Листя чаю пуер.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Тао оф Теа Цоокед Стыле Пуер Велоур, The Tao of Tea Cooked Style Puer Velour темний чай пуер, The Tao of Tea Cooked Style Puer Velour temnij chaj puer. |
Немає запитань про цей товар.