



Origin, Shizuoka, Japan
Genmaicha is a traditional and popular Japanese green tea. It is also known as 'Brown Rice Tea', as it is a blend of steamed green tea and toasted rice.
Mochi Gome
A special varietal of rice known as 'Mochi-Gome' is used in making Genmaicha. Upon roasting, this varietal develops a deep golden color. It sometimes 'pops' into white kernels similar to popcorn.
Organic Quality
Genmaicha is judged by the quality and grade of the green tea leaves (high grades are made with select Sencha leaf) and by the flavor and quality of the toasted rice (organic is preferred). Both must be blended in proportions that create a balanced flavor.
Flavor Profile
Earthy, nutty aroma with a smooth, mild savory taste.
Pairing
Genmaicha pairs especially well with breakfast breads, rice desserts and fruit pastries.
Рекомендації із застосування
Пивоваріння Genmaicha
Заваріть одну рівну чайну ложку листя у восьми унціях чистої джерельної або фільтрованої води при 180ºF протягом чотирьох хвилин. Лист можна повторно настоювати два рази.
Інші інгредієнти
Органічний листя зеленого чаю, органічний підсмажений рис.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Тао оф Теа Органиц Генмаича, The Tao of Tea Organic Genmaicha чай з коричневого рису, The Tao of Tea Organic Genmaicha chaj z korichnevogo risu. |
Немає запитань про цей товар.