



Веріндер С. Чаула, засновник і любитель чаю
любов. Дарувати й отримувати його — це подарунок. Я виконую цю роботу з любов’ю. Люди, які підтримували мою компанію та мене протягом багатьох років, а також люди, яким я мав щастя служити, заслуговують на всю похвалу за вашу майстерність.
Необхідно зберегти ремесла з покоління в покоління та підтримувати приготування чаю в старовинному стилі, щоб наступне покоління могло прийняти основні цінності, зокрема любов. Я передам свою майстерність своїм двом маленьким дітям, які мають дар моєї ніжної любові.
Походження
Створіть невеликий кооператив виробників чаю в Північному В’єтнамі. Зібраний зі старих дерев чайного дерева з обмеженим виробництвом.
Смак і аромат
Насичений, міцний янтарно-червоний напій із класичною дерев’янистістю, помірною сухістю та ароматом, схожим на гібіскус.
Старовинні ремесла
Догляд за старими чайними деревами — це ремесло з покоління в покоління в невеликих громадах.
Рекомендації із застосування
Настій
Використовуйте фільтровану воду за температури 200 °F (200 °F) і заварюйте протягом трьох хвилин або за смаком.
Інші інгредієнти
Органічний чорний чай.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Тао оф Теа органічний чорний чай, The Tao of Tea органічний чорний чай дикий чорний, The Tao of Tea organіchnij chornij chaj dikij chornij. |
Немає запитань про цей товар.