



Походження
Ассам, Індія Чайний регіон Ассам в Індії високо цінується за виробництво одних із найкращих чорних чаїв у світі. Смак ассаму насичений і багатий із солодовими відтінками. Ассам — один із найбільших регіонів з виробництва чаю, що межує з Китаєм, Бірмою та Бангладеш. Відкриття ассамського чаю пов’язують із племенем Сінгхпау в Північному Ассамі. Відомо, що вони були першими, хто використовував чай як лікарську рослину та напій.
Техніка
Після того, як зірвані щойно пророслі листя, їх сушать на теплому повітрі протягом кількох годин, щоб зменшити вологість. Щойно листя досягнуть необхідної пружності, їх акуратно скручують. Листя починає окислюватися (змінює колір із зеленого на темний), і з’являється аромат. Нарешті, листя запікаються в духовці.
Профіль смаку
Темний, м’який, насичений напій із солодовим карамельним підтоном. Добре поєднується з молоком і цукром.
Органічний продукт
Вирощено в сертифікованому органічному чайному саду в Ассамі.
Рекомендації із застосування
Заварюйте одну чайну ложку листя в 240 мл (8 унціях) фільтрованої води при 200 ºF (200 °F) протягом чотирьох хвилин.
Інші інгредієнти
Листя органічного чорного чаю.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Тао оф Теа органічний повноцінний чорний чай, The Tao of Tea органічний повноцінний чорний чай солодовий ассам, The Tao of Tea organіchnij povnocіnnij chornij chaj solodovij assam. |
Немає запитань про цей товар.