



Походження
Єгипетський гібіскус росте в багатьох помірно теплих, тропічних і субтропічних регіонах по всьому світу та походить з Азії та на острови Тихого океану. Існують тисячі підвидів із різними кольорами. На деяких суцвіття всього два дюйми в діаметрі, а на інших — 12–12 дюймів. Чай із гібіскусу можна приготувати з пелюсток, а також із чашечок рослини гібіскус.
Профіль смаку
Міцний, солодкий і злегка терпкий чай. Чудово підходить як холодний чай улітку.
Рекомендації із застосування
Заварювання гібіскусу
Заваріть одну чайну ложку листя в 12 унціях (120 мл) чистої джерельної або фільтрованої води при температурі 185 °F (185 °F) протягом чотирьох хвилин.
Цікаві ідеї
Настояний гібіскус — це ласощі для дітей і дорослих. Його можна використовувати для приготування морозива або як ароматний інгредієнт у різних десертах.
Інші інгредієнти
На 100 % органічні квіти гібіскусу.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Тао оф Теа органічний трав’йаний чай із гібіскусом, The Tao of Tea органічний трав’яний чай із гібіскусом без кофеїну, The Tao of Tea organіchnij trav’janij chaj іz gіbіskusom bez kofeїnu. |
Немає запитань про цей товар.