



Походження США
Лаванда — це рід квіткових рослин із 39 видів родини м’ятних (Lamiaceae). Найпоширенішим «справжнім» видом у вирощуванні є звичайна лаванда (Lavandula angustifolia). Можна знайти широкий спектр культурних сортів.
Кулінарна рослина
У Провансі (Франція) кухарі століттями включали цю рослину у свою кухню окремо або як інгредієнт прованських трав.
Смак і поєднання
Лаванда надає більшості страв квітковий, злегка солодкуватий і елегантний смак. Він чудово поєднується з різними видами сиру з овечого та козячого молока. У кулінарії зазвичай використовуються висушені квітки (бруньки) лаванди, хоча деякі кухарі експериментують і з листям.
Заспокійливий відвар
Заспокійливий трав’яний чай, який можна пити в будь-який час доби. Без кофеїну.
Рекомендації із застосування
Рекомендації з приготування пива
Замочіть одну чайну ложку без гірки квіток у 12 унціях (120 мл) води за температури 175 °F. Настоюйте протягом чотирьох хвилин.
Інші інгредієнти
На 100 % органічні квіти лаванди.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Тао оф Теа органічний трав’йаний чай, The Tao of Tea органічний трав’яний чай квітки лаванди, The Tao of Tea organіchnij trav’janij chaj kvіtki lavandi. |
Немає запитань про цей товар.