



Місце походження : провінція Чжецзян
У Китаї також відомий як San Bei Xiang. San Bei означає «три чашки», а Xiang — аромат. Ті, хто п’є цей чай, замочують його листя тричі, щоб щоразу відчути унікальний аромат. Цей зелений чай виготовляється з дрібного листя різновиду рослини Camellia sinensis. Його вирощують у північній частині провінції Чжецзян, яка є найбільшим у світі виробником зеленого чаю. Напій має смарагдово-зелений колір і насичений солодкий смак. Відомо, що зелений чай містить велику кількість антиоксидантів.
Профіль смаку
Солодкий хвойний аромат і теплий, горіховий, медовий смак зі тривалим післясмаком.
Дао чаю
Як і Дао, мистецтво чаювання є універсальним. Ми почали свою роботу, служачи сполучною ниткою для чайної культури в 1997 році. Ми щодня практикуємо це мистецтво в наших чайних у Портленді, штат Орегон, — це група прихильників чаю з різного походження та культур. Ми подорожуємо, навчаємося, отримуємо задоволення та прагнемо пропонувати чистий листовий чай із чудовим смаком, майстерністю та душею.
Рекомендації із застосування
Пивоваріння
Заварюйте одну чайну ложку без гірки листя в 120 мл (120 мл) води (175 ºF) протягом чотирьох хвилин. Ми рекомендуємо використовувати мінеральну або нехлоровану воду, оскільки вона не спотворює смак. Якщо використовувати воду при температурі нижче кипіння, листя не «тушуватиметься», що забезпечує найкращий смак.
Інші інгредієнти
Листя органічного зеленого чаю.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Тао оф Теа органічний зелений чай, The Tao of Tea органічний зелений чай смарагдово-зелений, The Tao of Tea organіchnij zelenij chaj smaragdovo-zelenij. |
Немає запитань про цей товар.