



Сортові улуни
Щоб приготувати чай улун, необхідно вибрати відповідні сорти рослин, а також виконати точні методи скручування та обсмажування листя. Ці сорти й методи обробки походять із Тайваню та китайської провінції Фуцзянь.
Да Хун Пао
Найвідоміший з усіх сортів Уї — Да Хун Пао. Збереглося лише кілька оригінальних рослин, які ретельно охоронялися. Більшість інших чайних садів в Уїшані містять штами рослин Da Hong Pao другого та третього покоління.
Приправити
Хоча цей чай досить стійкий і зберігає свої смакові якості протягом тривалого часу, його найкраще вживати свіжим у квітні та травні.
Профіль смаку
М’який смак, підсмажений аромат какао з нотками димності та стиглих фруктів. Готує смачний холодний чай.
Рекомендації із застосування
Заваріть дві чайні ложки листя в 12 унціях (120 мл) чистої джерельної або фільтрованої води при температурі 185 °F (185 °F) протягом чотирьох хвилин. Забезпечує принаймні три інфузії.
Інші інгредієнти
Листя чаю улун.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Тхе Тао оф Теа Вуыи, The Tao of Tea Wuyi чай улун, The Tao of Tea Wuyi chaj ulun. |
Немає запитань про цей товар.