



Традиційне приготування чаю Улун
Улун — один із найпопулярніших традиційних китайських сортів чаю, виготовлений із чайної рослини Camellia sinensis. Улун є напівокисленим і займає місце між мінімально окисленим зеленим чаєм і більш високоокисленим чорним чаєм. За допомогою методів часткового окислення виробляються чаї улун особливої складності та смаку обсмажування без гіркоти. Наш чай — це високоякісний улун із ніжним, м’яким ароматним смаком і теплим золотистим кольором. Насолоджуйтеся гарячим або холодним.
Рекомендації із застосування
Спосіб приготування:
Гарячий чай: Залийте пакетик чаю 1 склянкою окропу. Дайте настоятися 3–5 хвилин. Вийміть чайний пакетик, обережно вичавіть його в чашку.
Холодний чай: Залийте 2 пакетики чаю 1 склянкою окропу. Дайте настоятися 3–5 хвилин. Вийміть чайні пакетики, обережно вичавіть і додайте лід.
Щоб отримати більше корисних властивостей чаю, заваріть 5 хвилин.
Інші інгредієнти
Листя чаю улун.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Трипле Леаф Теа Улун, Triple Leaf Tea Улун чай улун, Triple Leaf Tea Ulun chaj ulun. |
Немає запитань про цей товар.