



Примітки майстра купажу:
Ноти: теплі, освіжаючі та м’ятні
Колір: яскравий, бурштиновий, медово-оранжевий
Час заварювання: 4 хвилини (рекомендовано)
Трави мають тривалу історію задокументованого використання з часів Стародавнього Єгипту, Стародавнього Китаю й до початку аюрведичної науки в Індії. Трав’яний чай фактично не є чаєм, оскільки він не виготовляється з рослини зелений чай (Camellia sinensis). Його інші поширені назви — настій і відвар. Трав’яні чаї можна готувати з будь-якої комбінації квіток, листя, насіння, коренів, цитрусових або ягід, трав і спецій, тому кількість доступних унікальних сумішей практично необмежена. Ромашка, перцева м’ята, імбир і гібіскус — деякі з найпопулярніших інгредієнтів на сьогоднішній день.
Вважається, що перцева м’ята походить із Північної Африки та Середземномор’я. Наша суміш — це унікальна комбінація листя перцевої м’яти, отримане з Німеччини, Польщі, Північної Америки та інших країн світу. Свіжий м’ятний смак цього пікантного чаю підніме ваш розум і настрій.
Джеремі Стерджес (Jeremy Sturges) — майстер купажу
Рекомендації із застосування
Настоюйте протягом 4 хвилин.
Інші інгредієнти
м’ята перцева.
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Твинингс Трав'йаний чай, Twinings Трав'яний чай чиста перцева м'ята, Twinings Trav'janij chaj chista perceva m'jata. |
Немає запитань про цей товар.