



Яблучний оцет Wedderspoon із монофлорним медом манука виготовляється з новозеландських яблук холодного віджиму та природної ферментації для збереження оцтової речовини. Материнка — це корисні бактерії, які природним чином перетворюють яблучний сидр на оцет.
Ми додаємо необроблений мед манука та бук для солодкого та терпкого смаку. Це ідеальне доповнення до освіжаючих напоїв, заправок для салатів або для додання пікантного смаку будь-якій страві.
Рекомендації із застосування
Додайте 1 ст. л. на 1 склянку води. Не потрібно зберігати в холодильнику.
Інші інгредієнти
Органічний яблучний оцет (82 %), необроблений монофлорний мед манука (10 %), необроблений буковий мед (8 %).
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 ст. л. (15 мл) | ||
Порцій в упаковці: 50 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 15 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Натрій | 0 г | 0 % |
Усього вуглеводів | 3 г | 1 % |
Клітковина | 0 г | 0 % |
Усього цукру | 2 г | |
Містить 2 г доданого цукру | 4 % | |
Білки | 0 г | |
Не є істотним джерелом насичених жирів, трансжирів, холестерину, вітаміну D, кальцію, заліза та калію. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Веддерспоон необроблений йаблучний оцет із монофлорним медом манука, Wedderspoon необроблений яблучний оцет із монофлорним медом манука 750 мл (25 рідк. унцій), Wedderspoon neobroblenij jabluchnij ocet іz monoflornim medom manuka 750 ml (25 rіdk. uncіj). |
Немає запитань про цей товар.