



Рекомендації із застосування
Загальні правила приготування: Сочевицю промийте й обсушіть. Помістіть 1 склянку сочевиці в середню каструлю та додайте 3 склянки води або бульйону. Накрийте кришкою й доведіть до кипіння. Зменште вогонь і варіть на повільному вогні до готовності приблизно 20 хвилин. Якщо рівень води стає занадто низьким і зерна не покриваються, додайте ще води.
З 1 склянки сухої сочевиці виходить 2–2 1/2 склянки вареної сочевиці.
Інші інгредієнти
Органічна зелена сочевиця (США, Канада).
На обладнанні для виробництва продукту також обробляються продукти, які місять арахіс, деревні горіхи, сою, молоко, яєць, продукти з кунжуту або пшениці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/4 склянки (48 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 10 | ||
Кількість в 1 порції | % ВІД ДОБОВОЇ НОРМИ | |
Калорії | 170 | |
Усього жирів | 0,5 г | 1 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 29 г | 11 % |
Клітковина | 14 г | 50 % |
Усього цукру | < 1 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 11 г | |
Вітамін D | 0 % | |
Кальцій | 0 % | |
Залізо | 15 % | |
Калій | 10 % |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Бергин Фруит анд Нут Цомпаны органічна зелена сочевицйа, Bergin Fruit and Nut Company органічна зелена сочевиця 511 г (18 унцій), Bergin Fruit and Nut Company organіchna zelena sochevicja 511 g (18 uncіj). |
Немає запитань про цей товар.