



У передгір’ях Гімалайського хребта рожева сіль Himalania® формувалася глибоко в стародавніх шахтах понад 200 мільйонів років. Ця необроблена сіль містить мінерали та мікроелементи природного походження, деякі з яких забезпечують її рожевий колір.
Рожева сіль, доступна у вигляді дрібного, грубого помелу, кам’яного помелу та пластівців, надає їй тонкий ніжний смак, що робить її ідеальною для ваших кулінарних потреб. Його рожевий колір додасть елегантності вашому столу як у нашій керамічній млинці, так і в сільниці.
Рекомендації із застосування
Додайте до супу, салату, м’яса й овочів.
Інші інгредієнти
Рожева сіль.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/4 ч. л. (1,4 г) | ||
Порцій в упаковці: Близько 526 р | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 0 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Натрій | 520 мг | 23 % |
Усього вуглеводів | 0 г | 0 % |
Білки | 0 г | |
Не є істотним джерелом насичених жирів, трансжирів, холестерину, харчової клітковини, цукру, доданого цукру, вітаміну D, кальцію, заліза, калію. |
Дисклеймер: |
Результати застосування продукції можуть бути індивідуальними для кожного клієнта і залежать від особливостей Вашого організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
Протипоказання та побічні дії: |
Індивідуальна нестерпність компонентів. |
Особливі вказівки: |
—— |
Можливі назви товару: |
Хималаниа гімалайс'ка рожева сіл', Himalania гімалайська рожева сіль дрібнодисперсний, Himalania gіmalajs'ka rozheva sіl' drіbnodispersnij. |
Немає запитань про цей товар.